11 FONDISTES ALS 10K BOMBERS DE BARCELONA, MORENO FA 35′

11 FONDISTES ALS 10K BOMBERS DE BARCELONA

A Barcelona tenia lloc la clàssica 10k Bombers de Barcelona (20 edicions) que desprès de tenir uns anys de força canvis, per segon any consecutiu tornava al circuit tradicional, tot un encert, la data ha tornat ha ser canviada, l’any passat va ser el 7 de maig enguany tornava a l’Abril, tot un encert també, prova d’això és que ha pujat un 6% la participació amb respecte a l’any passat, han finalitzat 11.527 atletes.

Recorregut molt brillant, per que passa per llocs molt emblemàtics de la ciutat, Colon, Paral·lel, Gran Via, Passeig de Gracia, Passeig de Sant Joan, Ronda de Sant Pere, Via Laietana i arribada al mateix lloc que la sortida, al costat de l’Estació de França, circuit ràpid però amb algunes parts trencacames, com els quasi 2 kms de pujada del Paral·lel i desprès en algunes parts amb pujades més suaus però que trancaven el ritme, temperatura de 15 graus i molta humitat.

Amb aquesta carrera participaven 11 atletes de Fondistes Penedès, 3 dones i 8 homes, sent l’Albert Moreno el primer del club en creuar la línia d’arribada, ho feia amb una impressionant marca personal de 35’55, rebaixant en 12 segons la que el tenia de l’any 2017, entrava en el lloc 125 de la general, feia els primers 5 k en 18’17 i els segons 5k en 17’38.

“Contentíssim! Nova marca personal en 10k i per primera vegada sub 36! Volia aprofitar l’estat de forma de la Mitja de València i he apurat els entrenos per arribar aquí. Super satisfet d’aquesta temporada en la que he aconseguit MMP en mitja i 10k. Ara toca descansar.”

Albert a més va protagonitzar el fet que desprès de corre als Bombers va marxar ràpidament per córrer al cross del Cristòfor Mestres de Vilafranca, col·legi dels seus fills, un cross de 2 kms que començava a les 10:45 i en la que aconseguia ser el guanyador absolut.

El Raul Navarrete tornava als 10k i feia el 1er 10k de la temporada amb una excel·lent marca de 37’49 sent la seva millor marca dels últims 3 anys.

El Thilo Schliebener feia el 3er 10k de la temporada amb 42’30:

“Estic content ja es lo que podia esperar. Bona cursa, bon temps, bon ambient! Perfecte!”.

El David Bertran assolia marca personal al entrar amb 43’36, millorava en 1 minut:

“Primera cursa de Bombers que faig i que finalitzo. Molt content he pogut fer MMP (43:36), i també veient que els entrenos van sortint”.

El Vicente Gil entrava amb 43’51 sent la seva millor marca de la temporada:

“He tingut molt bones sensacions, llàstima de la pujada del Paral·lel, però he pogut donar-lo tot desprès”.

La Carme Exposito feia la 6ena 10k de la temporada amb 52’40:

“Feia molta xafogor!!! Una carrera per passar-ho be i disfrutar de l,ambient i des de luego treure’s el barret davant dels bombers que corrien!!!”.

El veterà atleta el Josep Montal entrava amb 58’12 sent la seva 4arta 10k de la temporada.

La Pilar Gallego tornava als 10k desprès de 6 mesos i ho feia amb la millor marca dels últims 10 anys al aconseguir 58’29:

“El meu temps ha estat de 58:29 no m’ho esperava, però he anat amb l’Aroca que el tirava de mi, estic molt feliç per haver baixat de la 1h. ni m’ho crec … Per cert la recollida de beguda al final fatal, gent amuntegant i falta de beguda isotònica, una mica disbauxa, però el circuit i la cursa genial”.

El Josep Escofet assolia la 2ona cursa de la temporada, ho feia amb 59’35.

La Quima Baena tornava a les curses desprès de 4 mesos i ho feia amb 67’25:

“Feia molts anys que no feia els Bombers i és una passada de cursa”.

En Joan Luque entrava amb 67’28.

La cursa va estar guanyada per el Marc Alcalá amb 29’29 i la Marta Galimany amb 33’54.