LUQUE ALS 10K DE SANT ESTEVE SESROVIRES

LUQUE ALS 10K DE SANT ESTEVE SESROVIRES

Primera edició dels 10k de Sant Esteve Sesrovires, una cursa organitzada per interns i professionals del Centre Penitenciari Brians2 i que es solidaria, els beneficis de la cursa son destinats a la investigació del càncer infantil i a la construcció del nou Pediàtric de L’Hospital de Sant Joan de Déu. “Corre en gran per als més petits”.

La cursa era per dins del poble en un circuit de 5 kms dues voltes, un circuit ondulat en la totalitat poc propici per fer bones marques, la sortida es va donar a les 9:30 sota 7 graus, van finalitzar 165 atletes dels quals hi havia un de Fondistes Penedès, el Joan Luque que aconseguia entrar en el lloc 59 de la general amb la segona millor marca de la temporada al assolir 51’52:

“No la tenia previst fer aquesta cursa però tenia que fer un test de qualitat de cara a la setmana que ve i he vingut a Sant Esteve per que no volia fer-ho sol, ho he donat tot el que tenia i el resultat per a mi ha estat excel·lent, ja que la cursa no te cap km pla, o puges o baixes pel qual no podia agafar un ritme igualat en cap moment, però m’ha agradat la cursa i la seva organització, ara a esperar el dissabte”.