DOS FONDISTES A LA MITJA DE MONTORNÈS

DOS FONDISTES A LA MITJA DE MONTORNÈS

Mitja Marató de Montornès, una clàssica, avui era la 25ena edició, 812 atletes arribats i entre ells 2 de Fondistes Penedès, el Jaume Bertran que aconseguia 1h 34’ igualant la segona millor marca de la temporada, porta 7 mitges:

“Dia núvol amb temperatura de uns 10 graus , anava a Montornès sense pensar gaire amb el crono, doncs vaig molt carregat de quilòmetres, he sortit tranquil però he vist de seguida que estava millor del que pensava al final 1’34 , molt content del resultat perquè te un recorregut no gaire fàcil”.

El Thilo Schliebener tornava a la competició desprès de una lesió i ho feia amb 1h 36’, sent la seva 4arta mitja de la temporada:

Avui vaig fer per primera vegada la Mitja de Montornès. La primera cursa posterior a la lesió fascitis plantar, la cursa està molt bé organitzada. Vaig arribar super just… però parking i dorsal molt rápid i tothom molt amable, molt de voluntaris. La cursa es exigent, amb pujades i baixades. Avituallaments bé i animació de música i gent també, a la arribada tens 20 llits de massatge una passada. El lot de regals molt ampli”.