7 Fondistes a Gavà

Luc Haasnoot

7 Fondistes a Gavà

Començament del dia molt fred però a messura que s’acostava les 9 del matí el sol ja donava la calor als atletes de la cursa de 10k i a les 9:45 als de la mitja marató.

Mitja marató de Gavà, cursa molt plana per Gavà i passeig marítim fins arribar a Castelldefells i tornar, plana fins el km 18, a partir d’aquí pujada fins l’estadi.

Van finalitzar 743 atletes dels quals 3 eren de Fondistes, el Luc Haasnoot que corria la 3era de la temporada amb 1h 42’:

“Hoy en Gavà he puesto a prueba la teoría que dice que puedes correr perfectamente una media maratón con pocos kilómetros entrenados.

Funcionó muy bien los primeros 7 km (32 min) y razonablemente bien los siguientes 7 km (34 min). Los últimos 7 kilómetros (36 min) esa teoría ya no me molaba mucho.

Pero hacía un día estupendo, encontré a dos compañeras muy majas y llegué a la meta (01:42:15) donde había reparto generoso de kiwis y plátanos”.

Carme i Raquel

La Raquel Marín que entrava amb 1h 57’ en la seva 5ena mitja de la temporada:

“Comença a estar cansada, l’entrenament de la marató és nota”.

La Carme Expósito que feia la segona de la temporada amb 2h 01’:

“Des de el km2 no he anat bé, flat i estomac, he estat apunt de donar-me la volta però he aguantat fins el final, una més”.

A la cursa de 10k corrien 4 Fondistes, circuit ràpid fins el km 7, a partir d’aquí pujada fins l’arribada, finalitzaven 504 atletes dels quals 4 eren de Fondistes:

El Vicente Gil que corria la 6ena de la temporada amb 44’14, sent la segona millor marca de la temporada.

El Joan Maria Sansón feia la millor marca de la temporada al aconseguir 47’33.

El Joan Luque entrava amb 53’38 en la seva 8ena cursa de la temporada.

I el Josep Escofet que tornava a la competició desprès de 8 mesos, ho feia amb 57’55.

Joan, Josep, Vicent i Joan Maria

#fondistespenedes #correr #run #runners #correntperCatalunya