La Pilar fa 30k a Girona

La Pilar fa 30k a Girona

Sense dubte la Pilar Gallego esta fent aquest any grans coses desprès de molts anys, està vivint una gran temporada i torna a estar molt en forma de cara a fer kms.

Avui s’ha presentat als 30k de la Via Verda de Girona i ho feia amb 3h 11’, millor del que ella pensava, aquí us deixem els seus comentaris:

“Cursa via verda de Girona, una cursa que disfrutar moltíssim des de que he sortit,  m’ho he passat genial i mantenint ritme, sortida desd e Cassa de la Selva, passes per Llagostera, Sta. Cristina d’Aro, Castell d’Aro i arribada a Platja d’Aro.

Avituallament molt complert cada 5km, fruita, fruits secs, beguda isotònica, no faltava de res, i l’arribada genial, organització de 10. Avui m he menjat els km sense adornar me… he fet turisme en 3h.. 5 poblacions.

Havien 4 distàncies 42, 30,21 i 10 sortien a les 9 cada distància d’una població.

Jo sortia des de Cassa de la Selva fins platja d’Aro l’arribada de tots … Una passada, temps amb solet, molt plana, passaves entre camp, muntanya, i per població, la meva intenció era 3:30 i he fet 3h 11’ així que estic molt feliç, A seguir…”.