Dos herois a la marató de Castelló

Dos herois a la marató de Castelló

Dos herois de Fondistes Penedès eren presents a la marató de Castelló, 42,195 kms en un recorregut mot pla.

Els dos atletes nostres eren el Fran Patón que feia la segona marató de la temporada, va estar al novembre a Valencia, Paton va fer 2h 53, volia treure la espina de la passada marató i venia a donar-lo tot a Castelló:

“marca no ha podido ser pero joder contento con mi 2:53, me habían engañado con el circuito duro de cojones, la primera media de maravilla pero del 21 al 27 para volver a Castellón solo con viento y se me ha echo eterno, en fin me quito la espina de Valencia y contento con la marca para ser la segunda maratón en poco de tiempo”.

El Joan Jiménez igualava la seva marca personal al assolir 3h 24’, una marca que la te de l’any 2015, per tant tres anys desprès continua en una gran forma.

“He corregut la primera i segona mitja en 1 42’ respectivament”.

Per tant va fer una gran marató al doblar les dues mitges.