Cele corre una mitja a Funchal

Cele corre una mitja a Funchal

Funchal és la capital de l’arxipèlag portuguès de Madeira. Està envoltada de turons i és coneguda pel seu port, els seus jardins i els seus cellers de vi de Madeira.

Però el nostre atleta Celestino López apart d’anar a fer turisme el seu gran objectiu era córrer la seva mitja marató, aconseguia un crono de 1h 45’, era la seva 4arta mitja de la temporada, van finalitzar 340 atletes, aquí teniu el seu comentari:

“Mati amb pluja i vent a Funchal. Temperatura de 14 º. Recorregut accidentat, com es normal per la orografia d’aquí. 3 curses s’han fet, la marató, la mitja i uns “mini marató”( aixi li diuen) de 6’5 k. Tot força ben organitzat!

He fet el temps que m’havia proposat 1h 45′

M’he trobat força be!

Es la primera mitja del 2018, i per les meves possibilitats , estic content!!