Júlia i Carme corrent els 10k Reis Race d’Igualada

Júlia i Carme corrent els 10k Reis Race d’Igualada

A Igualada tenia lloc l’habitual cursa del dia de reis, els 10k Reis Race, una cursa amb un circuit encantador, una cursa diferent per que passa per llocs no habituals pels corredors, perquè en el seu traçat feien un viatge al passat històric i industrial de la ciutat. Corrent per l’interior d’edificis modernistes, per un claustre renaixentista, pels patis del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, per l’antic barri de les adoberies del Rec, 5 kms dues voltes tenien que fer els 272 atletes, a més tots els atletes s’emportaven un Tortell de Reis i una ampolla de cava.

Cada any tenim algun representant de Fondistes Penedès corrent aquesta cursa i aquesta vegada també, van estar la Júlia Escofet que feia 45’46 entrant en 6è lloc de la general i segona de categoria, era la seva 3era cursa de 10k de la temporada.

La Carme Expósito tornava a fer aquesta cursa i ho feia amb 51’37, entrant en el lloc 28 de la general, es quedava a un segon de la seva marca personal.

https://fondistespenedes.cat/

#fondistespenedes