Tres atletes a Sant Marçal

Tres atletes a Sant Marçal

A Sant Marçal tenia lloc la 3era edició de la cursa de muntanya, pujada a Montanyans, de 13,2 kms, entraven a meta 141 atletes un 45% més que l’anterior.

Matí molt fred 2 graus, però quan va sortir el sol el matí va ser molt agradable, recorregut d’iniciació en la muntanya, no gaire dur i tot el corrible, al costat de les vinyes, fins arribar al km 9,5 que estava la curta però dura pujada a l’Ermita de Montanyans, gran organització.

Fins aquí anaven tres atletes de Fondistes Penedès, el Rachid Achcaoucaou que aconseguia un gran 4art lloc de la general amb un crono de 54’48:

“He lluitat fins el final, ho he donat tot per estar entre els tres primers que fins quasi el km 13  anava en 3er lloc però la falta d’entreno s’ha notat i l’altre atleta m’ha agafat”.

L’Olga Sánchez feia la 1era cursa de la temporada amb un crono de 1h 13’ entrant 5ena de la general.

“He pogut enganxar un mes seguit d’entreno i he tornat a la competició en aquesta cursa que m’agrada molt”.

El Joan Luque entrava amb 1h 22’:

“M’he sortit del meu guió de l’asfalt per venir a corre aquesta cursa i m’ha agradat molt, la recomano al 100%, he notat en les meves cames la mitja marató Tarragona que vaig corre la setmana passada i del km 8 al 13 m’he deixat anar, content per gaudir molt d’ella i del seu ambient”.