Presentada la 8ena edició dels 10k de Vilafranca

Presentada la 8ena edició dels 10k de Vilafranca
 
Avui ha tingut lloc l’Ajuntament de Vilafranca davant de la premsa la presentació dels 10k de Vilafranca que serà la 8ena edició i que tindrà lloc el 28 de gener.
 
La cursa serà igual que els anteriors, el mateix circuit (homologat), un dels més ràpids de Catalunya, recorregut urbà de 5kms, passant pels llocs més emblemàtics de la Vila , dues voltes, portar atletes de gran nivell, recordem que el record de la prova està en 29’59 fet l’any 2017 per Carles Castillejos i en femení per l’Hasna Bahom amb 35’21 fet l’any 2016.
 
Aquest any les inscripcions estan limitades a 1.700 i es podran fer a partir del dia 12 de desembre al mateix preu que anys anteriors, 10 euros, a la web de la cursa, http://www.10kvilafranca.org la cursa continuarà amb la mateixa qualitat que anys anteriors, oferim als atletes tots els serveis d’una cursa gran, destaquem que tots els atletes inscrits fins el 21 de gener tindran samarreta tècnica i a partir del 22 serà sense samarreta.
 
Aquest any la #10kVila ha aconseguit ser una de les més valorades de l’estat espanyol en la important web del mon del running Run Opinion, aconseguint 4 estrelles de 5 i una puntuació de 8,2 de 10.
 
Hi haurà grups d’animació per tot el recorregut i al igual que l’any passat hi haurà la Mini Cursa de 1k, cursa solidària que està oberta a totes les edats, el preu de la inscripció serà de 2 euros, i tota la recaptació es destinarà íntegrament a #loverrare “ l’Associació la Bombolla de la Martina“, per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries i rares #loverare, les inscripcions es podran fer a les botigues col•laboradores del Centre Vila, Complex Aquàtic, a la fira del corredor el dissabte i el mateix diumenge, tot participant s’emportarà una samarreta de record.
 
A la presentació han estat presents: per part de l’Ajuntament de Vilafranca, entitat organitzadora, l’Alcalde de la vila, el Pere Regull i la regidora d’esports, l’Anna Doblas, Fondistes Penedès club organitzador, han estat el Jaume Boquera, Santi Hervás, Raimon Palau i Joan Luque.
L’Associació #loverare el Toni Rafecas i la Maria Parés.
L’Associació dels comerciants del Centre Vila, la Iolanda Lezcano.
I l’Eva Casan de l’equip de pediatria de l’Alt Penedès.
Reserveu la data 28 de gener i comenceu a entrenar, la 10k us espera!!!