5 Fondistes a la Cursa de Nadal de Sant Sadurní

5 Fondistes a la Cursa de Nadal de Sant Sadurní

Dia 24 de desembre, Sant Sadurní, dia ideal per córrer la nova Cursa de Nadal de 10,5 kms, recorregut per muntanyes, camins i senders, en la que participaven 264 atletes, dels quals 5 eren de Fondistes Penedès.

L’Esteve Pi que finalitzava en el lloc 31è de la general amb 47’45.
El Joan Jiménez finalitzava en el lloc 17 amb 50’43.
La Maribel Fernández que entrava amb 1h 01’.
La Carme Expósito assolia 1h 06’.
I la Pilar Gallego amb 1h 14’:
“Entre les dues curses uns 500 corredors i caminadors, organització de 10, dos avituallaments amb sòlid i líquid, circuit molt be senyalitzat, cursa per camí i corriol de muntanya ideal per a mi ha estar una bona cursa, els últims km en baixada no te preu i disfrutar de la muntanya a mi m’encanta, bones sensacions. Una cursa de 10”.

Aquesta cursa estava organitzada pels bons amics del club Sansa…sua tot, i també feien una cursa curta de 6kms que també participaven 237.
https://fondistespenedes.cat/