Bertran fa la marató de Verona

Bertran fa la marató de Verona

El veterà heroi de Fondistes Penedès, el Jaume Bertran cada any corre una marató i aquest any no volia quedar-se sense, pel qual es va marcar com objectiu la marató de Verona a Itàlia, una marató amb uns 3500 herois, la marató i la mitja van sortir junts a les 9 del matí, el circuit és bastant pla i es pot fer bona marca, la primera volta i la segona són diferents recorreguts només es repeteix 3 o 4 kms, el que faltava es ambient, només n’hi ha el últims 2 km.

Jaume era dubte si estaria a la sortida de la marató per uns problemes estomacals que està tenint les ultimes setmanes i com no aquesta setmana, al final estava a la sortida i aconseguia fer-la amb 3h 27’ fent la segona part més ràpida que la primera, 1h 46’ i 1h 41’:

“La temperatura ideal per corre entre 4 graus quan hem sortit i 10 graus a la arribada,  molt clar. La mitja la l’he passat de mitjana  a 5’03, la segona mitja m’ha sortit de mitjana 4’47, avui m’ha aparegut la verge per donar un cop de mà, encara no m’ho crec!”.