Ibrahim Chakir i Jackeline Gómez guanyadors de la Trail Senders del Penedès, cursa llarga

Ibrahim Chakir i Jackeline Gómez guanyadors de la Trail Senders del Penedès, cursa llarga

Diumenge perfecte per corre pels senders i al costat de les vinyes de la Trail Senders del Penedès, la sortida de la cursa llarga de 12,7k es donava a les 10 del matí i els atletes enfilaven el primer km per dins del poble fins agafar els camins de la cursa.

El cap de la cursa ho agafava només sortir del poble el vilafranquí Ibrahim Chackir, atleta internacional que milita en el C.F.Barcelona, aquest atleta no és habitual veure en aquest tipus de curses però va tenir l’honor de corre la Trail Senders donant espectacle amb la seva forma de corre i donant tot el que podia, arribant a meta amb un impressionat crono de 42 minuts 41 segons, corrent a una mitjana de 3 minuts 22 segons, polvoritzava el record de la prova amb més de 1 minut que estava des del 2014.

Per el segon i tercer lloc la lluita va ser fins el final, sent  el Toni Pallarés de Vallirana el segon classificat amb 47 minuts 58 segons, aquest atleta ja la va guanyar a l’any 2015, el tercer lloc era per Josep Morales de Sant Pere de Ribes amb 48’ 09.

En dones la guanyadora va ser la vilafraquina Jackeline Gómez , atleta del Club Atletisme Vilafranca, que aconseguia entrar amb 56 minuts 55 segons, fent una cursa de menys a més, passava pel km 2 en sisè lloc, agafant a totes les seves rivals km a km,corria a una mitjana de 4’36 el km.

La segona classificada va ser la guanyadora de l’edició passada, al Yolanda Ruiz de l’Esportiu Penedès amb 58 minuts 15 segons  i la tercera era la Verónica Zaragoza de Vallirana amb 58 minuts 28 segons.

En locals el guanyadors van ser el Joan Planas amb 58’29 i la Mari Carme Olaya amb 1h 01’.

Fondistes Penedès guanyaven per equips.

Un any més l’Ajuntament de les Cabanyes juntament amb la somicó de curses de les Cabanyes tiraven endavant aquest esdeveniment molt important de la comarca.

L’organització dona les gracies a totes les empreses i voluntaris per que sense ells hagués estat impossible tirar endavant la cursa.