Cele López fa la marató de Berlin

Cele López fa la marató de Berlin

Preparar una marató és molt dur, pels entrenament i per tot el comporta, arribar a la sortida ja és molt i que surtis content amb l’assoli’t encara millor, a la Marató de Berlin, una de les millors maratons del mon i una de les més ràpides, fins aquí anava el veterà atleta el  Cele López de Fondistes Penedès que anava a Berlin de cara a aconseguir marca personal i al final ho aconseguia al entrar en meta amb 4h 05’, millorant en 5 minuts la seva marca, que millor que ell per explicar la seva marató:

“Marató de Berlín molt maca, molt ben organitzada, amb un recorregut circular tocant totes les zones importants i històriques de la ciutat que és genial pels acompanyants per que et puguin seguir. Sortida i arribada molt espectacular.

Ha plogut força tota la nit, i durant la marató amb una pluja fina amb els inconvenients de córrer amb tot mullat. La temperatura ha estat ideal per córrer, entre 12 i 15°. Perfil molt pla, com ja es sabut. Me trobat força be, amb un temps per kilòmetre força regular a diferencia de les altres dues maratons que havia fet. Temps de 4h 5′ que es MMP. Molt content de tornar a fer-la amb el Sergi, el meu fill, a sigut de gran ajuda i tot un plaer. I agraint molt la ajuda del Joan Luque, aconsellant i marcant els entrenaments com sempre. També vull agraïr la pauta d’alimentació en cursa i durant tota la temporada de la Mercedes. Ara a descansar unes setmanes i a preparar la temporada vinent!!.”.

Aquesta és la seva tercera marató personal, ha fet, Valencia, Nova York i ara Berlín.