9 de Setembre la Cursa Fosca de Torrelles.

9 de Setembre la Cursa Fosca de Torrelles.
 
Cursafosca és una cursa de muntanya seminocturna amb dos recorreguts; un més llarg i tècnic de 26k, l’altre, més curt de 15ki suau que es pot aprofitar de caminada. Els dos recorreguts son íntegrament a Torrelles de Foix, municipi de l’Alt Penedès, del qual Vilafranca del Penedès n’és capital. Limita amb les comarques del Baix Penedès, Alt Camp i l’Anoia i està situat a 367 metres sobre el nivell del mar.
 
Es un recorregut principalment fet entre vinyes, però també amb corriols i trialeres força tècniques i amb uns bons desnivells, ja que fem cim a uns dels pics més alts de la comarca: 643m. (Santuari de Foix), 748m. (Puig de les Torres) i 629m. (Roca Foradada).
Voltem per les capçaleres del riu foix, el qual voregem i creuem en repetides ocasions, pasem per les seves gorges, fins arribar al Santuari de la Mare de Déu de Foix, patrona del Penedès. El Santuari, està situat dalt d’un cim des d’on no ens podem perdre les magnífiques vistes de tota la plana prelitoral, el Garraf i fins i tot el mar. Us trobareu amb un recorregut inèdit, corriols i camins poc coneguts ja que és una zona de Torrelles desconeguda.
 
Al ser una cursa seminocturna, és a dir que la començarem de dia i la acabarem de nit, (per aquest motiu serà obligatori dur un frontal lluminós), podrem gaudir dels canvis de llum a l’hora del crepuscle i ben entrat el capvespre, estarem acompanyats de la lluna per finalitzar una esplèndida diada, en la que esperem que us vingui de gust gaudir amb nosaltres.
Ja podeu fer les inscripcions a la seva web:
https://www.cursa-fosca.com/
Faceboock:
http://bit.ly/2fwcS2f