Èxit de la 19ena Gran Gala de Fondistes Penedès

Èxit de la 19ena Gran Gala de Fondistes Penedès

El passat dia 8 de juliol va tenir lloc al Centre Cultural Lúdic de les Cabanyes l’acte més important de Fondistes Penedès, la Gran Gala i van 19 edicions, en la que es lliuren els premis dels diferents campionats del club, Ruta, Muntanya, Mig Fons i Altres distancies, però abans va tenir lloc el sopar.

Durant tota la Gala es va fer sorteig d’inscripcions de la Trail Senders del Penedès i de la 10k de Vila i es va presentar, discurs del President, el Jaume Boquera i presentació del regal d’aquesta temporada per cada atleta, un pantaló de xandall.

Entrega de premis i moment molt especial quant es va donar els premis especials, que van ser pel Jaume Boquera per la seva gran gesta de fer el Camí de Sant Jaume i pel Francesc Patón per tot el que va viure en els 100 kms fet l’any passat, uns dibuixos caricatura de cada un d’ells.

Foto de grup i brindis per la gran família de Fondistes Penedès.

Fondistes Penedès agraeix a l’Ajuntament de les Cabanyes per tot.