Fran Patón i Maribel Fernández guanyadors del IVart Campionat d’Altres Distancies

Fran Patón i Maribel Fernández guanyadors del IVart Campionat d’Altres Distancies

El IVart Campionat d’altres distancies, temporada 16-17, que es basa en les curses que no puntuen en Ruta, Mig Fons o Muntanya.

En el apartat masculí ha estat el Fran Paton que ho guanya per primer cop amb 265 punts, sent les curses que li ha puntuat la Cursa dels Nassos de Sant Sadurní, la Sant Silvestre Vilafranquina i la Cursa de Sant Valentí.

Al segon lloc tenim el Rachid Achcaoucaou amb 252 punts, sent la Sant Silvestre Vilafranquina la que més li ha puntuat.

El tercer lloc tenim al Pedro Garcia amb 251 punts, sent la Behobia la que més li ha puntuat.

En dones la guanyadora ha estat la Maribel Fernández amb 106 punts, sent la primera vegada que ho guanya, ha puntuat les curses de la Sant Silvestre Vilafranquina i les 4 milles de Vilanova. Al segon lloc tenim a la Yolanda Arroyo amb 103 punts.

Han puntuat 34 atletes, s’han corregut 64 curses, sent el Florenci Mata, el Pedro Garcia i el Joan Luque els que més curses ha fet amb 4, les curses amb més participació han estat la Sant Silvestre Vilafranquina de 5k amb 16, total de kms correguts 658.