El Boquera ja porta més de 400 kms

El Boquera ja porta més de 400 kms

Continuem amb el peregrinatge del nostre atleta, el Jaume Boquera, que ja porta 12 etapes del Camí de Santiago de Vilafranca a Santiago de Compostela, més de 1.000 kms.

Ho havien deixat la setmana passada a Osca i ara mateix ja està a la comunitat de Navarra, en aquesta setmana ha tingut de tot, etapes llargues i dures, fred, pluja i vent, però el continua endavant caminant per camins inexplorats per ell.

La vuitena va ser de Candasnos (Osca) trepitjant el desert dels Monegros fins Bujaraloz, que va ploure quatre gotes, “les següents etapes son de les més llargues 35k i 33k, sort que és bastant pla, de moment bé de moral”.

La novena de Bujaraloz fins Pina de Ebro, avui he tingut que lluitar amb el fred, pluja i vent i la solitud dels Monegros que per fí els he deixat enrere, espero que demà millori el temps.

La desena va ser de Pina de Ebro fins Saragossa, etapa llarga de 37k amb molta pluja, vent i fred, he tingut que parar 1h sota un pont degut a la intensa pluja.

L’onzena va ser entre Saragossa i Alagon uns 29k, he començat amb 2 graus.

La dotzena entre Alagon i Mallen de 27k, ja estic a 1 km de la província de Navarra.

La tretzena etapa va ser de 28k entre Mallen i Tudela, “no ha plogut però hi havia camins amb molta aigua, ja estic a la província de Navarra”.

La catorze va ser entre Tudela i Alfaro de 26k, “continua fent fred”.

Aquest dijous ja té previst anar pel camí tradicional ( Roncesvalles-Santiago) serà a Logroño.

Jaume continua molt fort i amb molta empenta aquest peregrinatge, la setmana que ve uns continuarem informant, però ja portarà més de la meitat del objectiu.