Cele a la Mitja marató de Göteborg

Cele a la Mitja marató de Göteborg

El nostre atleta Celestino López s’ha convertit en el atleta de Fondistes Penedès que més curses ha corregut fora de l’estat espanyol  aqueta temporada, va corre la mitja marató de Budapest, marató de Nova York, mitja marató de París i el dissabte a la mitja marató de Göteborg (Suècia) una mitja que va donar la sortida a les 16h amb un gran organització i un recorregut molt maco però ondulat, el Cele aconseguia entrar amb 1h 49’:

“Mitja de Göteborg, Mes de 60.000 corredors. Diuen que es la mitja mes nombrosa del mon. Temperatura de 19°C. Calorosa per estar a Suècia en aquesta època de l’any. Hem vingut amb un grup de corredors, organitzat per l’agencia Sportstravel.

Es donen diferents sortides durant mes de 3 h per fer possible la cursa. Es Molt complicat agafar el teu ritme per el gran tràfic que et trobes. El circuit te Molts tobogans, es força lent, però molt agradable. Passa per parcs, canals i per el centre d’una ciutat que viu en aquest dia una gran festa. La marca no es la millor de la temporada, degut a les dificultats per avançar atletes, però he acabat força satisfet. Continuant la preparació per la marató de Berlín.

Ahh!!! Un altre dada que no es normal per nosaltres es que les sortides es donen Molt ben organitzades cada 10 minuts per grup. Des de les 13 h a les 16:30h”. Era la seva 6ena mitja de la temporada.