Al Jaume li resten 3 etapes i 100 kms

Al Jaume li resten 3 etapes i 100 kms

El dilluns passat havien deixat al Jaume Boquera per terres de  Lleó, avui ja està per Galicia caminant dia a dia amb l’objectiu de arribar a Santiago Compostela, a dia d’avui ja porta 33 etapes i ja està quasi al costat del final del seu peregrinatge, li resten tres etapes i 100 kms:

Aquí teniu el seu diari del seu pelegrinatge:

La vint-i-novena etapa entre Rabanal del camino i Poferrada de 33 kms  “De moment la més maca, he fet el sostre del camí la Cruz de Hierro, situat a 1.529m al mont Irago, per fi paisatges amb color”.

La trentena etapa va ser de Ponferrada fins Trabaledo de 34 kms “Ja em falten 6 etapes i 171 kms, avui  22 kms sota pluja i la resta amb núvols , demà etapa reina, paso de 600m a 1.396m”.

La trenta-unena  etapa va ser de Trabaledo a Biduedo de 32 kms “L’etapa reina, dura a més amb boira i fred entre 2 i 6 graus, avui he fet el sostre del cami. Alto O Cebreiro, Alto Sant Roque de 1.287m i alto del Poio de 1.330, collons quin fred, ja estic a Galicia i a 139 kms del final i a 5 etapes”.

L’etapa trenta-dosena va ser entre Biduedo i Sarria de 29k “ja falten 111 kms, molt guapa aquesta etapa amb molt de verd i molts canvis de paisatges, castanyers, alzines i camps amb moltes vaques, això es va acabant”.

La trenta-tresena etapa entre Sarria i Ventas de Naron “Molt maca i bona temperatura, ja resten 3 etapes dues fàcils i una de dificultat mitjana, demà fins Melide que diuen que tenen el millor pop a la galega”.

A tres dies anirem seguint al Jaume dia a dia amb el seu diari.

Fotos enviades per ell.