5ª EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA DE L’ENCANTADA DE FONT-RUBÍ

5ª EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA DE L’ENCANTADA DE FONT-RUBÍ
El proper 26 de març del 2017 tots els aficionats a córrer i a la natura , que vulguin conèixer millor el Penedès, tenen una data assenyalada a Font-rubí, on es cel.lebrarà la 5a edició de la Cursa de Muntanya L’Encantada de Font-rubí.

La prova és una magnífica ocasió per a iniciar-se en les curses de muntanya per a tots aquells que disfruten de la natura i que no s’atreveixen a endinsar-se en les curses de més renom professional.

Aquest any, i com a novetat principal, hi haurà dues curses:
Una cursa curta de 12 km i una més llarga pels més agosarats de 25 km

El recorregut és molt distret ja que s’inicia al nucli de Guardiola de Font-rubí, recorre alguna de les barriades del municipi, vinyes, muntanya, boscos, vistes espectaculars, rierols amb salts d’aigua inclosos i corriols preciosos travessant el municipi de Font-rubí.
Es disposarà de fins a 4 hores (per fer la cursa de 25 km) i de fins a 3hores (per a fer la cursa de 12 km) ,per la qual cosa s’espera tant la participació de corredors experimentats com de corredors novells. Hi haurà servei de cronometratge organitzat per Runedia.
Amb la col.laboració de l’Ajuntament de Font-rubí, té com a filosofia principal la promoció de productes locals i de proximitat. Per aixó compta amb la col.laboració de diversos productors locals, tant per els avituallaments (4 punts de líquid, fruita i fruits secs) com pels obsequis per als participants. I per descomptat la tradicional i famosa botifarra de Guardiola al finalitzar la cursa per a recuperar forces. També es disposarà de pàrking i servei de guardaroba al centre esportiu on els més petits i la resta de la família podran gaudir d’un espai d’animació i trobada amb els participants de la cursa.

Aquest any, la Cursa de l’Encantada formarà part de la V Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès.

Hi haurà dos opcions per fer les inscripcions:
Del 15 de gener de 2017 fins al 14 de febrer de 2017, el preu de les inscripcions serà de 12€ per la cursa de 12 km i 16€ per a la cursa de 25 km.

A partir del 15 de febrer de 2017 fins al 22 de març de 2017, el preu de les inscripcions será de 14€ per la cursa de 12 km i 18€ per la cursa de 25 km.

Aquestes es poden efectuar a http://encantadadefontrubi.blogspot.com.es/ amb un límit màxim de 300 inscrits (200 a la cursa curta i 100 a la cursa llarga).

Us hi esperem!