Fondistes Penedès amb Egoismo Positivo en la Mitja de Sitges

Avui 5 atletes de Fondistes Penedès, Gemma Romeu, Raul Navarrete, Rafel López, Alvaro Angosto i Joan Luque han viscut una experiència única i molt emotiva al acompanyar a persones amb discapacitat en cadires de rodes,juntament amb altres atletes del proyecte Egoismo Positivo, que és el Proyecte Egoismo Positivo porta a algunes curses persones (nens, adolescents) amb discapacitats (4 o 5) per que atletes els portin en el transcurs d’ella,  son moments que li fan molt feliços a aquests nens i ho viuen com una gran festa i un gran esdeveniment gracies a tots els que ho fan possible.

Van sortir dos minuts abans que la resta d’atletes al cap uns minuts es van parar i deixar passar al gran gruix d’atletes a les hores tornen a la cursa sempre acompanyat de varies persones ja que és tenen que rellevar per que córrer amb una cadira de rodes no és fàcil, sempre a ritmes aproximadament de 6 minuts el km o més, sense pretensions de marques, durant la cursa les persones que els acompanyen els van animant, cantant i fent que la cursa sigui el màxim per ells, els moments més emotius i especials per ells són la sortida i arribada.