El 13 de gener presentació/xerrada de la 10k de Vilafranca

El 13 de gener presentació/xerrada de la 10k de Vilafranca

Com cada any la 10k de Vilafranca farà la presentació oberta a tothom, sent un acte obert i gratuït en la que pot assistir tot el que vulgui.

L’acte tindrà lloc el pròxim divendres dia 13 a les 20h a Cal Figarot de Vilafranca, aquest any el ponent convidat serà una de les persones que més sabem de l’atletisme Català, el Miquel Pucurull, “corredor popular de 78 anys que corre maratons”, com el diu que se li presenti, fa un any va treure el llibre “Mai no és tard”, tot un èxit.

El llibre que finalitza amb aquesta frase:
“Que mai no et falti un somni, un projecte per fer, algú a qui estimar i una marató per córrer”.

Abans d’entrar en la interessant xerrada del Miquel Pucurull, es parlarà de la cursa i de les seves novetats, en ella hi serà l’entitat organitzadora: l’Ajuntament de Vilafranca, el club organitzador: Fondistes Penedès i els Castellers de Vilafranca com entitat col•laboradora de la cursa.

Us esperem a tots, no hi falteu, serà una xerrada molt amena.
Entre tots els assistents es farà un sorteig de tres inscripcions per la 10k de Vila i després hi haurà un pica pica.