Fondistes a la Mitja Marató de Sabadell

Com es habitual el primer diumenge de setembre hi ha la mitja marató de Sabadell, una mitja amb un recorregut de 7 kms que s’ha de donar tres voltes, molt ondulat i poc propici per fer bones marques, a més s’ha de afegir que es va fer molt dura ja que la forta calor regnant a tota Catalunya la feia una mitja extrem, temperatures entre 25º al començament i 30 al finalitzar, molt dolent pel tema muscular i hidratació.

Van participar 432 atletes dels quals quatre eren de Fondistes Penedès, el Josep Duque que feia la 1era de la temporada amb 1h 32’:

“He vingut a veure sensacions i la dono per bona la marca”.

El Jaume Bertran que aconseguia 1h 38’ en la 1era de la temporada:

“La forta calor la hi he notat molt, volia estar sobre 1h 35’ i al final m’ha sortit una mica més lent, però primera mitja feta”.

El Luc Haasnoot que feia la segona de la temporada amb 1h 43’

La Luci Barrio que entrava amb 1h 44’ amb un gran 5è lloc de la general i 4arta per temps, no va tenir premi per categoria per que no donaven, només els tres primers i les tres primeres:

“Volia fer 1h 45’ i he fet un minut menys, molt contenta, no soc de corre amb calor i ha estat dura per les fortes temperatures i per la setmana que porto, contenta i descontenta per que és una cursa sense premis de categoria, indignant”.

Tots coincidien que era una mitja mediocre, sense demanar el dni al buscar el dorsals, sense aliments a l’arribada, begudes calentes, premis nomé als tres primers de la general, lio amb el regal (tovallola o samarreta), entrega de premis solitària sense ambient per que la feia amagada, total que preu, 17 euros, i qualitat li donen una nota molt baixa.