El 16 de setembre presentació de la Trail Senders del Penedès

Un any més dintre dels actes de la Trail Senders del Penedès hi haurà la presentació/xerrada que serà el 16 de setembre a les 20h al Centre Cultural Lúdic de les Cabanyes.

Aquest any hi haurà com convidats la Mercedes López, Farmacéutica, experta en nutrició i esportista, que parlarà sobre l’alimentació en el mon del córrer i el dopatge.

I l’atleta de Fondistes Penedès Lourdes Balaguer, recordman del Penedès en marató amb 3h 09’, sent l’única atleta que ha guanyat una marató de ruta, va ser a Laredo (Cantabria), parlarà de la seva extensa carrera esportiva en el mon del fons.

A més hi serà a la taula el Cisco Olivella, Alcalde de les Cabanyes, entitat organitzadora i un membre de l’organització de les curses de les Cabanyes que repesarà les novetats de la 5ena edició.

Entre tots els assistents és sortejaran dues inscripcions en acabar l’acte i també hi haurà coca i una copa de cava.

És un acte lliure i pot assistir tothom.

Entreno per la Trail Senders del Penedès

Aquest any l’entreno de la Trail Senders del Penedès serà el diumenge dia 18 a les 9 del matí, podrà assistir tot el que vulgui provar el circuit, tant el de 12,7k que té una novetat en el tros de la muntanya, tornant als inicis i també els que vulguin fer el de 5,5k.

En acabar hi haurà pica pica i begudes.