Celestino López fa la mitja marató de Budapest

Celestino López fa la mitja marató de Budapest

A Hongria anava el atleta de Fondistes Penedès, el Celestino López per córrer la mitja marató de Budapest, el nostre atleta realitzava 1h 52’ sota una calor de 27 graus i molta humitat, era la seva primera marató de la temporada, el ens explica la seva vivències.

“Sensacions bones tot i la forta calor, és la mitja marató més guapa que he corregut, passa per llocs preciosos , creua dues vegades el Danubi, i va d’una part de la ciutat a l’altre, organització molt bona i avituallaments cada 3 o 4 kms, ho únic que no m’ha agradat és que juntament amb la mitja individual corrien també un altre per equips de relleus de 2 o 3 atletes, amb un dorsal diferent, que despista i desmotiva molt als que corrien la mitja individual, per que de cop t’anaven avançant atletes molt ràpids i és que s’acabaven d’incorporar a la mitja en el km7 o km 14”.