Mata a la Cursa Fosca

A Torrelles tenia lloc la 1era edició de la cursa seminocturna Fosca, podien corre la de 15k o la 30k, a la de 15k tenien al Florenci Mata que un cap de setmana més està competint, ja van 5 curses les que porta en aquesta temporada 16-17, que porta 6 caps de setmana de vid.

La sortida a la cursa/caminada es donava a les 19:45 per tant una estona podien corre amb la llum natural però desprès tenien que fer-ho amb frontal, el punt més alt era al km10 i tenien que afrontar 600m de desnivell acumulat, tot això amb 30 graus de temperatura .

El Mata feia 1h 43’ sent 2on de la seva categoria master + de 50 anys i 30 de la general.

“Bonic circuit, molt bé organitzada, vaig sortir amb bon ritme i el vaig aguantar tota ella, molt content pel crono que vaig fer”.

A la caminada hi participava el Jaume Morató.