Maratons del Mon: Buenos Aires (Argentina)

050

Maratons del Mon: Buenos Aires (Argentina)

Data: segon diumenge d’octubre

Web: http://maratondebuenosaires.org/42k/

La Marató de Buenos Aires és una marató de 42 195 quilòmetres que se celebra cada any, el mes d’octubre.

La cursa recorre importants llocs de la la ciutat, com ara l’avinguda Callao, l’Estadi Monumental de River Plate, l’Avinguda del Libertador, el barri de Palerm, l’Avinguda Corrents, l’Obelisc, el barri de la Boca, Caminet, Puerto Madero , la Casa Rosada, i el centre de la ciutat, entre d’altres, i participen uns 9.000 atletes

En l’edició de 2005 hi havia gairebé 3000 participants d’Argentina i de tot el món. La majoria dels corredors estrangers eren provinents de Perú, Equador i Xile, però hi havia també d’altres països d’Amèrica i Europa. Més de 6000 competidors van acabar la marató (distància completa) en l’edició de 2009, d’un total de més de 12 000 participants.