Maratons del Mon: Marràqueix (Marroc)

28

Maratons del Mon: Marràqueix (Marroc)

Data: quart diumenge de gener

Web: http://www.valenciaciudaddelrunning.com/

 

Més de 8000 corredors de tot el món participen en una de les maratons prestigiosos del món.

La ciutat de Marràqueix ofereix un marc excepcional, sovint un clima temperat al mes de gener i un bell circuit considerat com un dels maratons internacionals més ràpids al llarg dels carrerons de palmeres, tarongers i oliveres, sinó també les muralles de la ciutat.

La Marató Internacional de Marrakech, no apunta només recuperar el lloc que ocupava abans en el rànquing dels prestigiosos maratons internacionals, però encara més, esdevenen la cita ineludible internacional totes les estrelles d’aquest bell esport.

La Marató Internacional de Marrakech és un esdeveniment turístic excepcional que farà que la ciutat de les palmeres durant el mes de gener, una destinació favorit per als milers de marroquins i els visitants estrangers.