Fran Patón i Lourdes Balaguer triomfen en la Crono Escalada

Fran Patón i Lourdes Balaguer triomfen en la Crono Escalada

A les 8 del matí sota 18 graus es donava la sortida a la XVIIena Crono Escalada “Font del Cuscó”, amb sortida en Sant Pere Molanta, 65 atletes, xifra record, anaven sortint cada minut i enfilaven el recorregut de 11 kms, amb 654m de desnivell acumulat

Atletes de tot el Penedès, clubs amics, 8 Butirunners, 1 del CEP, 4 de Correm per la Terra, 3 de l’Esportiu Penedès, 14 de Sansa Sua tot, 26 de Fondistes Penedès i la resta independents, corrien per les pistes, senders, trialera i muntanyes del circuit.

El gran favorit Fran Patón de Fondistes Penedès sortia l’últim i imposava un fort ritme, tan que la guanyava amb autoritat amb un registre de 47’50, tornant a guanyar aquesta prova per tercer any consecutiu.

En segon lloc quedava el seu company d’equip el Rachid Achcaoucaou amb 49’13.

El tercer lloc era el Josep Serrano de Butiruners amb 49’34 .

El Quart lloc quedava el Xavi Arroyo de Correm per la Terra amb 51’17.

I el Cinquè lloc ho assolia el Toni Santiesteban de l’Esportiu Penedès amb 51’36.

En dones la guanyadora va ser la Lourdes Balaguer de Fondistes Penedès que torna a guanyar aquesta prova 5 anys desprès i ho feia també amb una gran autoritat, finalitzant amb 58’10.

El segon lloc era per la seva companya de club la Luci Barrio amb 1h 02’.

I el tercer lloc la també atleta de Fondistes Penedès, l’Olga Sánchez amb 1h 03’.

En categories els guanyadors van ser David Cortes en la cat. 1 amb 53’56, cat. 2 l’Eric Toldrá amb 55’56, en cat. 3 el Senen Jaramillo amb 52’53, en cat. 4 el Simó Casals amb 53’58 i en la cat. 5 el Jaume Bertran amb 56’04.

En la cat. A de dones va ser l’Ester Esclasans amb 1h 16’ i en la cat. B l’Imma Gomez amb 1h 06’.

Donem les gracies al Santi Hervás que va dissenyar aquesta gran Crono Escalada, amb un circuit força guapo per córrer molt, amb unes vistes molt espectaculars de tot el Penedès i pel seu marcatge, fet que fes que cap atleta es va perdre, així com donem les gracies a tots els col.laboradors que hi havia pel circuit.

L’any que ve ja avancem que es farà per la zona de Sant Sadurní, ja que els amics de Sansa Sua tot, s’han ofert a organitzar la del 2017.