Fondistes Penedès a Gal·les

Fondistes Penedès a Gal·les

Vilafranca, 28 de juny de 2016

El passat cap de setmana una delegació de 12 atletes del club Fondistes Penedès es desplaçava fins a la localitat gal·lesa de Llandudno, situada al nord de Gal·les a uns 100km de Liverpool i Manchester.

La idea del viatge va començar a gestar-se mesos abans quan, a través de la Raquel Pérez una catalana propietària de l’escola d’idiomes per a estrangers Trinity Language Center de Lladudno, va contactar amb Fondistes Penedès per plantejant la possibilitat de realitzar un intercanvi amb el club local North Wales Road Runners (NWRR).

El setembre passat Kevin Slattery del NWRR va venir córrer la TrailSenders de les Cabanyes i va quedar entusiasmat per l’experiència i el tracte rebut. En marxar va proposar repetir la experiència a la inversa, convidant als Fondistes a visitar Gal·les coincidint amb les dates on els seu club organitza una prova amb tres distàncies (5k, 10k i Mitja Marató): la Run Fest Wales.

 

Rebuda oficial a l’Ajuntament

Entre les diferents activitats d’aquest dies, destaca la recepció oficial de la comitiva de Fondistes per part de l’alcaldessa de Llandudno Carol Marubbi, qui els va rebre a la sala de plens de l’ajuntament local. Durant trenta minuts va donar la benvinguda als corredors i va explicar els aspectes més destacables i de més interès turístic de la localitat nord gal·lesa, com per exemple ser el poble on Lewis Carroll va escriure Alícia en el País de les Meravelles.

Per la seva banda Raimon Palau com a representant dels Fondistes Penedès va fer entrega d’un obsequi de l’Ajuntament de Vilafranca i de materials informació turística de la nostra vila.

El sentiment generalitzat entre la delegació fondista és el d’haver viscut una gran experiència cultural i turística a través de l’esport que practiquen i estimen.

13510959_1021848341203140_1447963977444532834_n