Fondistes al gran fondo de la Mussara (Bici)

Com venint dient, els nostres atletes a vegades deixen les sabatilles de córrer per fer altres tipus d’esport, com està sent últimament la bici de carretera, aquesta vegada anaven al gran fondo de la Mussara, que és podia fer la de 97 kms o la de 189 kms, totes dues molt exigents i dures.

A la llarga de 189k hi havia el Thilo Schilebener que aconseguia 8h 30’ a sobre de la bici:

“3.200m de desnivell, molt dura però el recorregut, les vistes, l’ambient i sobre tot l’organització espectaculars”.

A la de 97k hi havia 4 fondistes el Jose Manuel Torres que aconseguia 4h 18’,  el Joan Jiménez, el Raimon Palau, el Txiqui Olivella que entraven junts amb 4h 53’. Aquí us deixem la còrnica del Joan:

“Mi primera cicloturista. Sortida de Reus a les 8:00 amb direcció al coll de la Mussara (1020 mts) amb una crono de 10,45 kms i 5,8% de desnivell mig. Després passàvem pel coll de Picorandan de 4,9 kms 6,2% de mitja i per últim el coll de les pinedes de 7,2 kms i 3% de desnivell i ja de tornada cap a Reus i en tot moment en companyia del Raimon i el Txiqui que vam entrar a meta tots junts.
Una bona experiència que tornarem a repetir”.