Fondistes a la mitja marató d’Igualada nocturna, Duque 1er de categoria

L’Urban Running aquest any agafava la mitja marató de l’Anoia, substituint als anteriors organitzadors, pel qual ja no és farà al novembre.

A les 23h, una hora poc normal es donava la sortida als 150 atletes per córrer per dins de la població, en un recorregut diferent al de 10k, el de la mitja era de 10,5k dues voltes, molt ondulat amb baixades, pujades i girs de 180 graus, a més molt poc d’ambient en el recorregut, temperatura de 18 graus i molt bona organització.

Fins aquí anaven 4 Fondistes, sent el Josep Duque el primer del club, ho feia amb 1h 29’, aquest crono li donava el 1er lloc de la categoria Master 2:

“Uauuu primer de categoria, això si que no m’ho esperava, ha sigut sensacional, volia fer menys però li he donat molta canya a la primera volta i desprès ho he pagat, però amb el premi assolit l’alegria ha sigut molt gran”.

El Jaume Bertran feia 1h 33’ i era 4art de la seva categoria:

“Volia fer 1h 29’ i no he pogut, sent la primera vegada en 20 anys que no baixo de 1h 30’ en una temporada, però ja puc estar content que amb 57 anys pugui assolir aquests registres”.

La Lucia Barrio igualava la seva marca personal feta a la mitja de Granollers fa uns mesos, amb 1h 41’, aconseguia entrar 7ena de la general i 4arta de categoria:

“He corregut amb molt bones sensacions i molt regular tota la cursa, estic molt contenta de com m’ha anat tota la mitja, ja que no era fàcil”.

El Joan Luque entrava amb 1h 56’ sent el 13è de la seva categoria, era la seva 8ena mitja de la temporada:

“Sensacions molt diverses, abans, durant i després, no té res a veure amb les que faig al matí.
La mitja m’ha anat força bé la primera volta, ja que era de dues pels carrers d’Igualada, la segona ha estat un altre historia, m’ha sortit problemes d’estómac i al km 16 he hagut de parar al lavabo si no, no l’acabava, a partir d’aquí quant he tornat a cursa he baixat el ritme i m’he dedicat a acabar-la, fent al final 1h 56′, això si molt content de fer 21kms i més després del trote que porto aquest mes i mig”.