Fondistes a la cursa de l’Alba

Des del km 0 la pluja ha estat present en la 29ena edició de la cursa de l’Alba, aquesta inclemència ha endurit molt la proba degut al fang, pedres mullades amb risc de caigudes, fred en tota ella, però molt a Sant Jeroni més vent i boira.

La cursa de l’Alba comença a Collbató (360m), fa 4 kms pel poble i puja pel camí de les coves de salnitre, un mur posa als atletes en el seu lloc ja que s’ha de pujar al pla de Sant Miquel, baixada fins la plaça del Monestir i pujar les escales, pla dels ocells i Sant Jeroni (1.236m), punt més alt de la muntanya màgica, baixada fins Collbató per sant Joan, camí de les Bateries i Taca blanca, total més de 2.200m de desnivell acumulat.

Entre els 300 participants hi havia dos atletes de Fondistes Penedès, el Vicente Gil que realitzava una excel·lent cursa al finalitzar en 2h 56’, passava pel control de Sant Jeroni en 1h 55’, km 14:

“Ha sigut bestial, amb aquest mal temps he gaudit molt de tota ella, m’ha encantat i organització 10”.

El Joan Luque tornava per segon any consecutiu i feia un minuts que l’any passat al assolir 3h 44’:

“Feia anys que no corria una cursa tant dura per les inclemències del temps, pluja des del km0, fred, boira, fang, fred, sobre tot a Sant Jeroni i cansament, he notat molt els 7 cims, però gracies a un amic, el Miguel Angel Garcia, per que el que ha fet avui ha estat un gest d’amistat, ha dit la fent junts i així ha estat la hem fet junts, gracies a ell que m’ha tirat, esperat, animat i recolzat he pogut acabar-la i a més amb un minut menys que l’any passat”.