Dos atletes als 10k de la cirera a Corbins (Lleida)

A 12 kms de Lleida es troba el petit poble de Corbins, que per 3er any organitza la cursa de 10k de la Cirera, un poble que s’aboca amb ella i fa que la cursa sigui cursa 10, per tot, donant tots els serveis als atletes, la sortida es va donar a les 9:30 i els atletes corrien per un circuit mixta (terra,asfalt) amb moltes ondulacions i una forta pujada en el km6, però desprès pla i baixada, en la cursa de 10k corrien dos Fondistes, el Joan Luque que assolia 56’54:

“Aquesta cursa ha estat un regal de final de temporada, em va agradar quant la vaig veure per internet i tinc que dir que m’ha sorprès molt, és preciosa vas corrent al costat de cirerers, pomeres, presseguers, etc, l’organització impecable, a més gent molt simpàtica i fan que la festa sigui una gran festa, particularment he començat malament, d’aquells dies que no tiren les cames ni escalfant, per tant a rodar alguns kms i a partir del km 6 canya, tant que els últims 4 kms els he fet en 19’45, corrent l’últim en 4’30, torno a dir és una passada aquesta cursa”.

La Quima Baena feia la seva 3era cursa de la temporada amb 1h 03’:

“Cursa molt guapa, però dura en algun tram, m’ha encantat tota ella, organització 10”.