L’atletisme Penedesenc està de dol. Mort desprès de fer una marató el vilafranquí Juan Barros

L’atletisme Penedesenc està de dol.

Mort desprès de fer una marató el vilafranquí Juan Barros

Acabem de conèixer la malaurada noticia que l’atleta vilafranquí Juan Antonio Barros ha mort unes hores desprès de finalitzar la  Maratón vía Verde Ojos Negros Navajas de Castelló.

Això és el que surt publicat a la web superdeportes de Valencia, referent a la noticia del Juan, ja que dos atletes que han mort en la mateixa proba, un durant i el Juan desprès:

“El segon mort es coneixia diverses hores després de concloure la prova. Juan Barros, de 45 anys i procedent de Barcelona moria a l’hotel de Sogorbe en el qual s’allotjava i al qual es va traslladar després de completar sense aparents problemes la marató “segons ens ha explicat la seva dona, es va ficar al llit a descansar després de la carrera i de cop i volta va començar a patir fortes convulsions “narrava a Super Sonia Jurnet, responsable de l’organització”.

http://www.superdeporte.es/polideportivo/2016/04/10/dos-fallecidos-maraton-ojos-negros-castellon/292377.html

El Juan Barros era un experimentat atleta, havia format part del nostre club durant uns anys, havia corregut varies maratons de tot l’estat espanyol, entre moltes probes de fons que havia fet, fins fa dos anys havia estat el director tècnic de la mitja marató de l’Espirall.

La família de Fondistes Penedès està molt trist i enviem una abraçada molt gran a a seva família, tots hem perdut una gran esportista i persona.

http://www.maratonviasverdes.com/es/navajas/info-basica