La Correbocs el dia 3 d’abril

Les curses de muntanya Correbocs (Ordal) tindrà lloc el pròxim 3 d’Abril i com cada any hi ha dues impressionants curses, a escollir entre les distancies  de 16 kms o la de 30 kms.

Les inscripcions estan obertes

http://www.correbocs.com/index.php

Enguany hi ha novetats en els recorreguts

Informació del Recorregut Correbocs 2016

Us aportem noves en quant al circuit d’aquest any. Volem destacar l’esforç que hem fet per reduir els trams de pista forestal i de terrenys pavimentats. Heus aquí quatre números sobre les dues curses, esperem que engresquin als indecisos a apuntar-se i que els ja estan apuntats s’adonin que estan al lloc adequat.

Cursa 16 km:
Enguany s’ha optat per que els corredors provin la part de circuit que sempre feien els corredors de la cursa llarga. És una cursa que passa per dos cims emblemàtics com el Puig d’agulles i el Montcau; si el dia acompanya i depenent de la presa que tingueu podreu contemplar vistes panoràmiques en totes direccions. El circuit comença amb pista forestal de pujada per evitar aglomeracions en el moment d’arribar als corriols.

Els percentatges segons el tipus de camí de la cursa de 16 km són:

CORRIOLS = 61 % (del total de 16,4 km, 10 són corriols)

PISTA FORESTAL = 32 % (del total dels 16,4 km 10 són pista)

PAVIMENTAT = 7 % (del total dels 16,4 km uns 1,2 km són pavimentats)

Cursa 30 km:
Com bé sabeu tant els corredors/es de la cursa llarga com els de la curta sortireu junts i fareu els primers 16 km plegats i així que el que hem explicat en el punt anterior ja us serveix. Per altra banda dels segons 15km el percentatge de corriols puja al 80 % (dels 15 km, 12 són corriols) dels quals n’hi ha dos que són de nova creació. És un circuit més tècnic, amb trams de tartera que faran les delícies dels més agosarats.

Els percentatges acumulats segons el tipus de camí de la cursa de 30 km són:

CORRIOLS = 73 % (del total de 16,4 km, 22 són corriols)

PISTA FORESTAL = 23 % (del total dels 16,4 km uns 6,9 són pista) PAVIMENTAT = 4 % (del total dels 30 km uns 1,2 km són pavimentats)

 

La cursa de l’Encantada serà aquest diumenge dia 20

Com ja sabeu aquest diumenge hi ha la cursa de muntanya de l’Encantada, encara podeu fer la vostra inscripció d’aquesta gran cursa que compte amb una excel·lent organització cuidant molt als atletes

Preu de les inscripcions: 12 € atletes federats i 15 € atletes no federats

Places limitades fins a 250 participants.

http://encantadadefontrubi.blogspot.com.es/p/inscripcions.html