4 Fondistes a  Miami platja Costa Daurada

A Mont-roig del Camp tenia lloc la 1era Mitja Marató de Miami Platja que juntament feien una cursa de 10k i una de 5k.

Fins aquí anaven 4 Fondistes Penedès, tres que corrien la mitja i un la de 10k.

Van finalitzar 110 atletes i el primer del club va ser el Josep Duque que aconseguia 1h 26’ i un brillant 3er lloc de categoria i 22 de la general:

“no m’esperava fer aquesta marca ja que fa dues setmanes feia la marató, però m’he trobat bé a mesura que passaven els kms i he anat tirant, a final molt content per tot”. Era la seva 2ona millor marca de la temporada.

El Joan Jimenez i el Rafel López entraven amb el mateix crono, 1h 32’,  era la 5ena i 3era mitja de la temporada respectivament, per el Rafel era la millor marca de la temporada, tots dos també van corre la marató fa dos setmanes.

L’Álvaro Angosto corria la cursa de 10k , aquí finalitzaven 166 atletes.

L’Álvaro assolia 44’ 59, sent la seva 12ena cursa de 10k de la temporada, es quedava a pocs segons de la seva millor marca de la temporada:

“Mucha calor, no era plana exactamente del todo y para ser la primera edición estaba bien organizada, a mi ha ido bien, a pesar de que el jueves y viernes había salido a entrenar y me apunté a última hora”.