Records de Fondistes Penedès 1999

Foto i crònica del dia que es va presentar Fondistes Penedès davant de tots els mitjans de comunicació.
Foto de la primera junta i assistents

“El passat dia 4 de febrer de 1999 al vespre al local de l’Escorxador, es va celebrar la presentació oficial de FONDISTES PENEDÈS. En els diversos parlaments es va exposar la filosofia i el tarannà que es vol donar al nostre club i els campionats i serveis que el mateix dóna. També es va parlar dels objectius de la nostra revista i finalment de com havia anat el tema de la samarreta i el logotip. Així doncs, com tothom esperava ansiosament, es va presentar la sorpresa de la nit, la samarreta. De primer en veu baixa, i després amb més convicció, la majoria en donava el vist i plau opinant que s’havia tingut bon gust. Quedava palès que dos dels principals objectius s’havien aconseguit: el color verd que representa la nostra comarca i que fos vistosa i fàcil d’identificar.

Es va agrair la tasca realitzada per la dissenyadora, l’Anna Noya, que es mostrava molt feliç que s’hagués escollit el seu treball. També es van donar les gràcies a tots els que havien aportat idees i possibles dissenys. A l’acte van assistir-hi nombrosos atletes i simpatitzants del club així com la premsa local, es va finalitzar amb una copa de cava per celebrar de manera oficial el naixement del club. Un club associat a qualitat, on tots els atletes, del primer a l´últim són importants i del qual s’espera el màxim per l’atletisme popular a la nostra comarca.

Remarquem una vegada més les paraules del nostre president : “ volem fer un club d’atletisme modern i sòlid i que sigui conegut com a un club d’ amics”.