La Júlia Escofet guanya els 10k de Vilanova Nocturns

El dissabte al vespre tenia lloc els 10k Nocturns de Vilanova, en la que van finalitzar 280 atletes i entre ells 5 eren de Fondistes Penedès, circuit ràpid i idoni per fer bones marques.

La gran protagonista va ser la Júlia Escofet que guanyava la cursa en fèmines, està incommensurable, va registrar un temps de 42’14, igualant la seva marca personal, li va treure quasi un minut a la segona classificada i tres minuts a la tercera.

El Thilo Schliebener corria per segona setmana consecutiva i aconseguia un crono de 45’52, sent la seva millor marca dels últims 2 anys.

“Molt content ja que els genolls han aguantat, molt bon ambient, gent aplaudint, nomès manquen marcadors pels kms”.

El Joan Maria Sansón corria la 2oma de la temporada amb la millor marca dels últims dos anys, feia 46’57, la setmana passada feia la Jean Bouin en 47’50.

El David Pujol feia la 4arta de la temporada amb la millor marca al assolir 49’14.

“ bona cura, ambient, organització, circuit ben marcat i entretingut, a part dels dos primers kms amb flato i estrebades en aquests dos per anar adelantant, em frenaven molt, fins que quan vaig poder agafar ritme a partir d’aquí va anar tot be”.

El Felipe Cavanillas entrava amb 50’19, sent la seva 3era cursa de la temporada.

“Muy bien organizada, mucha cinta en el circuito, gente en todos los cruces, la unica pega es que los kms no los he visto que estuvieran marcados, hoy si no llega ser por el flato me hubiera ido mucho mejor·.