La 9ena edició de la Cursa de Sant Valentí el 14 de febrer del 2016

Un any més l’Ajuntament de les Cabanyes juntament amb la comissió de curses de les Cabanyes tiren endavant la Cursa de Sant Valentí que serà la 9ena edició i  ja té la data assignada, serà el 14 de febrer del 2016, tornant a coincidir amb la festa petita del poble, la sortida serà a les 10 del matí i les inscripcions s’obriran el 20 de gener i seran gratuïtes com les 8 edicions anteriors.

El recorregut serà el mateix que cada any de 3 kms seguint la línia verda que hi ha per tot el poble, (circuit de córrer).

Ja us podeu apuntar la data en la vostra agenda, però avisem no us adormiu a l’hora de fer les inscripcions, ja que s’esgoten en poques hores i només hi ha 125 dorsals pels atletes de fora del poble i 25 pels corredors del poble.

Tota l’info

https://cursalescabanyes.wordpress.com/