4 herois a la Marató de Valencia

La marató de Valencia va estar espectacular, amb una participació de 16.000 herois/nes, un circuit pla, el més ràpid d’Europa, amb una perfecta organització i amb una ciutat abocada amb els maratonians/nes, molta gent animant, entre els herois hi havia 4 de Fondistes Penedès que van viure al igual que tots el gran handicap de la forta calor i humitat regnant a partir de les 11 del matí ja que va pujar la temperatura de 13 als 20 graus arribant als 25 a les 12, endurint molt l’ultima part de la marató.

Els quatre atletes del club van ser: el Sixto Pallàs que feia la seva 74ena marató amb un registre de 3h 32’, sent la seva millor marca dels últims dos anys:

“Ha fet molt calor però estic content pel crono i més si tinc en compte que vaig fer una marató a finals de setembre”.

El Vicente Gil que feia la seva 5ena marató amb un crono de 3h 34’:

“Volia baixar de 3h 30’ però la calor ha estat molt forta per a mi a partir del km 34 i he tingut que baixar el ritme ja que no podia tirar igual, pel qual estic content per que la final no he perdut tant, la marató una passada en tot”.

El Celestino López assolia la seva 1era marató amb 4h 16’ i vivia l’experiència del 42,195 mts:

“Increïble això de corre una marató, tot i que a partir del km 30 els meus quàdriceps eren una pedra, he agafat un ritme per arribar a meta sense importar-me el crono, i ha estat gracies al meu fill que m’ha acompanyat a partir del km 21”.

El Joan Luque feia la seva 16ena marató:

“He viscut una marató molt dura muscularment a partir del km 30, la calor m’ha destrossat molt, les cames no tiraven, anaven molt dures, pel qual el crono no m’importava gens ni mica, el meu objectiu era arribar i va ser gracies al públic que ha tirat de mi en els moments més dura d’ella, del km 35 al 40, per un costat no estic content per que no m’agrada patir tant, però per altra banda estic molt feliç per que la vaig poder acabar i sumar una més, a més és la primera vegada que faig dues maratons en 9 mesos, la marató de Valencia un 10 en tots els sentits, la recomano”.