El Jaume Boquera nou president de Fondistes Penedès

Desprès de 17 anys, des de que es va fundar Fondistes Penedès al any 98, el Florenci Mata deixa la presidència de Fondistes Penedès, “ja porto molts anys i va sent hora que hi hagi altre persona al davant d’aquest gran club”, Mata continuarà formant part de la junta.

A l’assemblea del club celebrada el dia 16 d’octubre és va aprovar per majoria absoluta, que el nou president fos el Jaume Boquera, un atleta que també és fundador d’aquest club, el Jaume va ser un dels primers atletes que va fer maratons al Penedès i durant molt de temps va ser l’atleta que més maratons portava i el primer que va fer 25 maratons en el Penedès.

“Per a mi és un honor encapçalar aquest club com president, un club que continua sent molt obert i molt actiu i que continuarem en la mateixa línia, aportant el màxim als seus atletes, a la comarca i al fons català”.

En la mateixa assemblea la tresorera Pilar Gallego li donava el relleu al nou tresorer el Txiqui Olivella.