Dos Fondistes a la mitja marató nocturna d’Igualada

 

 

La Mitja Marató d’Igualada va canviar radicalment, per primer cop la feien nocturna de cara a cridar a més atletes i fer-la d’una forma més atractiva, de nou no van arribar als 200 atletes

 

La sortida la van donar a les 19h a les pistes d’atletisme i els atletes tenien que donar dos tombs a un circuit per dins d’Igualada, temperatura ideal per córrer, 18 graus, el recorregut era molt sinuós, però es podia fer una bona marca.

Fins aquí es van acostar dos atletes de Fondistes Penedès que corrien per primer cop els 21,097 kms de nit, el Vicente Gil va ser el primer del club en creuar la línea d’arribada amb un crono de 1h 36’, sent la seva millor marca dels últims dos anys:

“Soc increïblement feliç, feia temps que no corria tants kms a 4’35, ho he donat tot però he notat al final en les cames l’entreno dels 30k de la setmana passada, tot i així la dono per molt bona cursa”.

En Joan Luque finalitzava amb 1h 53’, igualant la millor marca de la temporada:

“Que gran es fer una mitja marató i finalitzar amb la gran sensació de podia seguir corrent.

Avui no sortia amb bones sensacions, he tingut una mala setmana, però des de bon començant he agafat un ritme de per sota 5’30 i ho he pogut aguantar fins el final, ho he donat tot i estic orgullós de com he corregut, ja que ha estat molt igualat.

Aquesta cursa m’encanta, llàstima del poc ambient per que darrera d’ella hi ha una gran organització”.