Dos atletes a Castelldefels, un a Mollerussa i un a Sabadell

Cel molt cobert, temperatura de 20 graus i molta xafogor van tenir els atletes de la mitja marató del Mediterrani (Castelldefels) , amb un recorregut molt pla i bona organització.

Fins aquí anaven dos atletes de Fondistes Penedès que feien el test de 30k, fent al començament 9 kms i desprès empalmaven amb la mitja marató.

El Vicente Gil aconseguia el repte amb 1h 42’, quedant-se a un minut de la seva millor marca d’aquesta temporada:

“Queria ir a ritmo de maratón en la mitja marató y lo he conseguido, ha estado duro pero reto hecho, ahora a seguir sumando”.

El Joan Luque ahir dissabte corria els 10k dels Monjos en la mitja marató feia 2h 02’:

“M’ha costat molt al final el test dels 30k, sobre tot els últims dos kms, però he aconseguit el repte lluitant molt amb el cap i el físic, volia corre tots els kms per sota de 6’ i així ha estat, cap de setmana dur, ahir que feia els 10k dels Monjos i avui aquí, però s’ha d’anar treballant”.

Fins Mollerussa anava el Jaume Bertran que aconseguia 1h 34’, sent la seva millor marca de la temporada en mitja marató:

“No m’esperava fer aquest crono, ja que no he començat bé la temporada, estic molt content”.

El Florenci Mata tornava desprès de molts anys als 10k de Sabadell i feia una gran cursa aconseguint el 2on lloc de la seva categoria amb 47’13:

“Una cursa amb varies pujades, molt bé organitzada i un gran ambient amb 900 inscrits, avui m’ha sortit una cursa perfecte”.