6ª Pujada a l’ermita de Sant Pau el 29-11-15

El dia 5 de desembre de 2010 va tenir lloc la primera edició de la Pujada a l’Ermita de Sant Pau, cursa atlètica de muntanya organitzada per la Colla Falcons de Vilafranca, dins dels actes del 51è aniversari. La bona acceptació i les ganes d’impulsar nous reptes han fet que aquesta s’hagi incorporat de manera permanent dins els actes de l’aniversari, i que esdevingui una data més al calendari Falconer. És una cursa de muntanya de 10K que fa arribar als corredors fins a l’ermita de Sant Pau.

Aquest any el dia 29 de Novembre es durà a terme la 6ª edició, on a més és l’ultima cursa de la lliga de curses de muntanya del Gran Penedès, organitzada pels companys de Correm per la terra.

El traçat de la cursa es el mateix que l’edició de 2015 on aquest va patir de certs canvis que fan que els corredors gaudeixin més de l’entorn de la muntanya i els seus voltants.

Cal destacar que uns dels grans al·licients de la cursa és que un cop finalitzada a part de l’obsequi d’una ampolla de cava, tots i cada un dels participants podran gaudir d’un bon esmorzar de botifarra i seques amb la comoditat de menjar asseguts, i on poder comentar amb els altres companys tot el succeït en els 10km.

Altres coses a destacar de la cursa és que a tothom ens agrada que durant la cursa o al finalitzar aquesta, trobar a gent coneguda, familiars i amics, ja que aquests amb els seus crits d’ànim ajuden a tirar endavant. És per aquesta raó que des de fa uns anys s’organitzen diferents activitats:

– La primera és una caminada des de la zona esportiva fins a l’ermita on allà veure el pas de tots i cada un dels participants.

– La segona i més important és que des de la colla s’organitzen tallers de treballs manuals per la canalla on els nens de tots els participants estan entretinguts durant el transcurs de la prova.

INSCRIPCIÓ:

http://athleticevents.net/carrera/6a-pujada-a-l-ermita-de-sant-pau-10-km-144.php

WEB CURSA:

http://falconsdevilafranca.cat/cursa/