La XVIIena Crono Ruta a les Cabanyes serà el proper 27 de setembre del ‘15

Com cada temporada Fondistes Penedès celebra la clàssica Crono Ruta que com és habitual els últims anys serà a les Cabanyes en un circuit una mica ondulat però ràpid i propici per fer bones marques, anant per la Carrerada fins quasi arribar a Guardiola a on està el km 5 aquí atletes giraran per tornar a les Cabanyes.

Aquesta vegada tornem als inicis organitzant-la al setembre en concret el dia 27 , la sortida serà a la plaça de Cal Mateu, al costat del camp de futbol, un lloc idoni per portar la canalla i puguin gaudir dels jocs que hi ha a la plaça.

Els kms estaran marcats i poden garantir que tenen els 10kms oficials.

En aquesta cursa nomes podran participar els atletes del club i convidats i la finalitzar la proba hi haurà un pica pica, podeu portar família o acompanyants.

Les inscripcions es podran fer a partir del 14 de setembre fins el 24, al correu del club o al wappssap.

 No hi ha excusa per participar i gaudir de una gran cursa i de un bon matí amb els companys i amics del corre.