Fran Patón i Carme Ballesteros guanyadors de la Crono Ruta 2015

Sota un cel molt cobert, amb amenaça de pluja i turmenta es donava la sortida a les 10 del matí a la XVIIena Crono Ruta, la temperatura genial 20 graus i el recorregut com cada edició es tractava d’anar  des de les Cabanyes, fins a 1 km de Guardiola i tornar, per la Carrerada, un circuit ondulat.

Cada minut sortien els 42 atletes que la corrien i anaven omplint l’asfalt de sabatilles de corre amb ganes d’assolir unes bones marques, en 10k.

Al final el guanyador absolut va ser el Fran Patón, Fondistes Penedès, que aconseguia un brillant crono de 35’01, sent la segona millor marca de totes les edicions de la crono, a més revalidava el triomf per tercer cop seguit i la guanyava per cinquena vegada.

A pocs segons entrava l’atleta de Miostaf, l’Oriol Vilaplana que la corria per primer cop i aconseguia un gran registre de 35’23.

En tercer lloc va quedar el Pedro Jimenez, independent amb 37’32.

A 4 segons quedava el Rachid Achcaoucaou, Fondistes Penedès, 4art amb 37’36.

I el cinquè lloc va ser per el Modest Fernández, Miostaf, amb 39’32.

En dones la guanyadora va ser una de les millors atletes de Catalunya, la Carme Ballesteros que realitzava un crono de 42’51, l’atleta del club Domingo Catalan marcava el segon millor crono de totes les edicions de la crono ruta i es quedava a 3 segons del record, que està de l’any 2004.

En segon lloc quedava l’atleta de Fondistes Penedès la Júlia Escofet amb un gran registre per ella de 44’28.

I el tercer lloc va estar ocupat per la José Delgado del club Matiners amb 48’01.

Els guanyadors de categories van ser el Raúl Navarrete amb 39’58, el Josep Canela amb 44’45, el Blas Herrera amb 40’06, el Josep Duque amb 40’11 i el Jaume Bertran amb 43’55, la Silvia Sabaté amb 48’04 i la Neus Lluch amb 56’19.