Pol Sanabre i Aina Sos, guanyadors de la Cursa de Sant Fèlix

Diumenge a la tarda, 20h, tenia lloc la 4arta edició de la Cursa de Sant Fèlix, una cursa en la que participaven 150 atletes, des de un bon començament el cap de la cursa ho agafava el Pol Sanabre que lluitava sol fins el final assolint un crono de 11’10, en els 3,4 kms que té les dues voltes del clàssic recorregut de la processó de Sant Fèlix del dia 30.

El 2on lloc va estar lluitat i al final va ser per el Sergi Ferret amb 11’26 i el 3er lloc va ser per el Jordi Rivas amb 11’36.

En femení la lluita va ser molt disputada entre les dues primeres decantant-se per l’Aina Sos amb 13’07, seguida de la Mariona Jaramillo amb 13’10 i en el tercer lloc l’atleta de Les Cabanyes la Mª Carme Olaya amb 14’36.

La Cursa curta va estar guanyada per el Xavi Viles amb 5’34 i la Natalia Herrera amb 6’23.
A les 18h tenia lloc la Crono al Campanar que van participar 23 atletes.

Una vegada més els administradors de la Festa Major de Vilafranca juntament amb clubs, Fondistes Penedès entre ells, feien possible aquesta popular cursa.