La Cursa de Muntanya de Torrelavit arriba aquest dissabte a la seva 37a edició

La Cursa de Muntanya de Torrelavit arriba aquest dissabte 4 de juliol (18:30) a la seva 37a edició, sent una clàssica del calendari estiuenc català i penedesenc.
Popularment coneguda com “el patiment de l’estiu”, ofereix un recorregut entre vinyes i corriols de 10,2 quilòmetres i 315 metres de desnivell positiu. Una part d’aquest traçat és nova respecte edicions anteriors. A més consta de dues curses infantils de caràcter solidari pels més petits.
Les inscripcions podran formalitzar-se fins aquest dijous al web www.naturetime.es, però també de manera presencial i amb un 15% de descompte a les botigues Espai Running i Terradesports de Vilafranca. A més, els corredors locals tenen un preu encara més especial si s’inscriuen a l’Ajuntament de Torrelavit.